Ajax met 29 spelers naar De Lutte; Internationals ontbreken nog

Ajax start de voorbereiding op het nieuwe seizoen traditiegetrouw met een trainingskamp in De Lutte. De nieuwe trainer Alfred Schreuder neemt maar liefst 29 spelers mee naar Overijssel, waaronder veel talenten van Jong Ajax en Ajax Onder-18, zo meldt Ajax op de officiële website. Ook Hassane Bandé, Kik Pierie en Lisandro Magallán, die na twee verhuurperiodes weer aansluiten bij Ajax, zijn mee naar het Twentse land. Een grote groep internationals ontbreekt nog.

Ajax speelt tijdens het trainingskamp twee oefenduels. Dinsdag nemen de Amsterdammers het op tegen SV Meppen (18.00 uur). SC Paderborn is zaterdagmiddag om 13.00 uur de tegenstander.

De volledige selectie:
Remko Pasveer. Jay Gorter, Maarten Stekelenburg, Perr Schuurs, Sean Klaiber, Kik Pierie, Lisandro Magallán, Mohamed Ihattaren, Hassane Bandé, Youri Regeer, Kian Fitz – Jim, Sontje Hansen, Naci Ünüvar, Youri Baas, Ar’jany Martha, Patrickson Delgado, Anass Salah-Eddine, Christian Rasmussen, Amourricho van Axel Dongen, Terrence Douglas, Donny Warmerdam, Giovanni, Olivier Aertssen, Tristan Gooijer, Eskild Dall, Jayden Banel, Jay Enem, Sten Kremers en Julian Brandes

Related posts