Ajax in verband gebracht met drietal spitsen: Sadiq, Gnonto en Martínez

Nu Sebastian Haller verkast naar Borussia Dortmund vliegen de namen van mogelijke opvolgers door het geruchtencircuit. Zo worden zowel Toni Martínez, Wilfried Gnonto als Umar Sadiq genoemd.

Volgens het Spaanse TodoMercadoWeb wordt Sadiq gezien als de ideale opvolger van Haller. De Nigeriaanse spits staat onder contract bij UD Almeria. Eerder kwam Sadiq in Nederland uit voor NAC Breda, dat hem huurde van AS Roma.

Gnonto, de pas achttienjarige Italiaans international van FC Zürich wordt ook genoemd. Ook Feyenoord en PSV worden met de jongeling in verband gebracht. Die nog tot 2023 onder contract staat bij Zurich. Feyenoord zou zich zelfs al officieel gemeld hebben in Zurich, als we de geruchten mogen geloven.

Volgens de Duitse afdeling van Sky Sports heeft Ajax de opvolger van Haller gevonden in Toni Martínez (24) van FC Porto. Volgens het medium zijn er al gesprekken gaande tussen het management van Martínez en Ajax. Ook hier zitten diverse kapers op de kust: Hertha BSC en Espanyol worden genoemd. Afgelopen seizoen scoorde Martínez zeven keer voor Porto in 37 wedstrijden.

Related posts