‘Als hij de mogelijkheid krijgt om naar Ajax te gaan, moet hij het wel doen’

Ajax heeft officieel een bod van zeventien miljoen euro uitgebracht op Steven Bergwijn, maar vooralsnog is dat door Tottenham Hotspur afgewezen. Ruud Gullit laat echter weten dat Ajax iets meer moet bieden en dat een overstap van Bergwijn naar Ajax de beste oplossing is.

‘In de krant stond dat zeventien miljoen afgewezen was. Dan denk ik wel aan zeventien miljoen pond. Ajax moet iets meer geven’, stelt Gullit zaterdagavond bij Ziggo Sport. ‘Zeventien miljoen is voor Engelsen helemaal niets, dat is bijna weggeven. Voor Nederland is het veel geld, maar niet voor Engelsen. Steven moet gewoon weer wekelijks spelen en als hij naar Ajax kan moet hij dat gewoon doen want Ajax speelt ook Champions League’. Zelf liet Bergwijn nog weinig los over een mogelijke overstap, maar na de 1-4 overwinning tegen België kon de vleugelspeler een kleine glimlach niet verbergen. ‘Ik ga naar waar het beste is voor mijn carrière. Ga ik naar Ajax? We gaan het zien’, besloot Bergwijn vrijdag, die de 0-1 voor zijn rekening nam met een mooie uithaal.

Related posts