‘Niet Wijndal ,maar Truffert moet opvolger Tagliafico worden’

Adrien Truffert is de beoogde nieuwe linksback van Ajax. De twintigjarige linksback van Stade Rennes, die in Frankrijk nog drie jaar vastligt, moet de vervanger van Nicolás Tagliafico worden in Amsterdam. De in België geboren Fransman bevestigt de intersse van Ajax tijdens een interview met het Franse After RMC op die geruchten: ‘Ja, daar was ik van op de hoogte. Het is natuurlijk vleiend als die clubs interesse in je hebben.’ Naast Ajax wordt ook Everton genoemd. Stade Rennes eindigde in het afgelopen seizoen als nummer vier van de Franse competitie hetgeen deelname aan de groepsfase van de Europa League betekent.

Of Ajax en Everton ook daadwerkelijk kans maken om de linksback in te lijven valt te bezien. ‘Voor mij is een transfer nu geen noodzaak. Ik heb nog een contract tot de zomer van 2025 bij Stade Rennais”, aldus Truffert geciteerd door Stade Rennais Online. “Of ik moet vertrekken vraag ik me later af, in samenspraak met mijn ouders en mijn zaakwaarnemers. Mijn ouders zijn superbelangrijk voor mij.’

Related posts