Live Ajax – SC Heerenveen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen en kan daarin de 36ste landstitel in de wacht slepen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – SC Heerenveen staat voor de 29ste keer op het programma en daarvan won Ajax er 22. De 23ste overwinning zal woensdagavond een hele belangrijke zijn want dan kronen wij ons opnieuw tot landskampioen. Dit seizoen won Ajax de uitwedstrijd in Friesland met 0-2 door doelpunten van Haller en Neres.

Lindhout aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter bij Ajax’ thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Het duel, waarin Ajax de 36e landstitel kan veiligstellen, wordt woensdag vanaf 20:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent arbiters Dave Goossens en Roy de Nas. Richard Martens is de vierde official en Sander van der Eijk is de VAR.

Ajax speelt met rouwbanden wegens overlijden Lukoki
Voorafgaand aan het duel met SC Heerenveen zal er stil worden gestaan bij het overlijden van oud-speler Jody Lukoki. Ter nagedachtenis aan Lukoki zal er voor aanvang van het duel een minuut stilte worden gehouden. Ook zullen de spelers van Ajax aan gaan treden met rouwbanden.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts