Jong Ajax sluit seizoen af met gelijkspel tegen De Graafschap

Jong Ajax heeft het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie afgesloten met een gelijkspel tegen De Graafschap. In de eerste helft speelden beide teams in een laag tempo en vooral Naci Ünüvar en Mohamed Ihattaren, beginnend vanaf de vleugels, probeerden elkaar te vinden, maar slaagden daar nauwelijks in. In de tweede helft kwam De Graafschap op voorsprong door Fortes maar de ploeg van Heitinga toonde opnieuw veerkracht en het was Martha die zorgde voor de 1-1. Het was een wonder dat de 2-1 niet meer viel. Zowel doelman Jurjus als de lat (2x) voorkwam in luttele seconden dat Jong Ajax er met de winst vandoor ging. Jong Ajax eindigt het seizoen, samen met Excelsior, als meest scorende team in de Keuken Kampioen Divisie. Door de 81 doelpunten behaalde Jong Ajax een mooie zevende plaats.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Aertssen (69. Delgado), Hillen (46. Yah), Musampa, Warmerdam, Fitz-Jim (57. Banel), Hlynsson, Ihattaren (57. Martha), Rasmussen, Ünüvar (69. Misehouy)

 

Related posts