Live Ajax – PEC Zwolle: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Met nog vier wedstrijden te gaan neemt de spanning toe en krijgen we zaterdagavond PEC Zwolle op bezoek. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – PEC Zwolle staat voor de twintigste keer op het programma en daarvan wist Ajax alle edities te winnen. Ajax draait momenteel moeizaam en won de laatste zes duels maar is natuurlijk nog altijd koploper. PEC Zwolle vinden we terug op een zestiende plaats ondanks dat de club na de winterstop twintig punten wist te pakken. Dit seizoen won Ajax de uitwedstrijd in Zwolle met 0-2 door twee doelpunten van Haller.

Dieperink aangesteld als arbiter
Rob Dieperink is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Dieperink zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Erwin Zeinstra en Freek Vandeursen. Ingmar Oostrom fungeert als vierde official en Allard Lindhout is de VAR. Ajax – PEC Zwolle begint zaterdag om 18:45 uur.

Martinez en Mazraoui nog vraagteken
Het is nog onzeker of trainer Erik ten Hag zaterdag kan beschikken over Lisandro Martinez en Noussair Mazraoui. Beide spelers waren vorige week tegen NEC afwezig vanwege blessures en het is onduidelijk of zij inmiddels fit genoeg zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan zullen Nicolas Tagliafico en Perr Schuurs weer in de basis mogen beginnen. Tevens komt Mohammed Ihatarren vrijdagavond niet in actie voor Jong Ajax waardoor de kans bestaat dat Ten Hag zaterdag een beroep op hem gaat doen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Kenneth Taylor, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts