Jong Ajax verliest laatste uitwedstrijd van seizoen

Jong Ajax heeft zich vrijdagavond verslikt in laagvlieger MVV want in Maastricht ging de ploeg van John Heitinga met 1-0 onderuit. Jong Ajax begon met een iets ander team dan eerder deze week, toen VVV-Venlo met 6-1 naar huis werd gestuurd. Zo speelden Tristan Gooijer en Youri Baas op de backposities en vormden Kristian Hlynsson en Naci Ünüvar het aanvallende middenveld. Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd en had eigenlijk via Rasmussen op voorsprong moeten komen. Hij schoot bij de mooiste aanval maar rakelings voorlangs. Vlak voor rust kwam MVV op voorsprong. In de tweede helft waren er kansen voor beide teams maar gescoord werd er niet meer. Over een week mag Jong Ajax de competitie afsluiten met een thuiswedstrijd: dan komt De Graafschap op bezoek.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Gooijer, Warmerdam (83. Yah), Hillen, Baas (66. Musampa), Fitz-Jim (66. Vos), Hlynsson, Ünüvar (46. Misehouy), Martha, Rasmussen, Hansen (83. Banel)

Related posts