Jong Ajax veegt VVV Venlo van de mat, drie doelpunten Ihatarren (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo met 6-1 gewonnen en op sportpark de Toekomst wist Mohammed Ihatarren drie doelpunten voor zijn rekening te nemen. Ihattaren komt steeds meer los sinds zijn komst naar Ajax afgelopen winter. Drie weken geleden maakte hij zijn debuut in de uitwedstrijd tegen NAC Breda, en sinds dien pikt hij zijn goals en assists mee. De teller staat inmiddels alweer op vier treffers. 

Jong Ajax pakte de voorsprong door een treffer van Kudus maar de bezoekers uit Limburg kwamen in de eerste helft nog langszij via Schroyen. Na rust wist Jong Ajax het verschil wel te maken. Naci Ünüvar maakte al snel de 2-1 en daarna was het de grote Ihattaren-show. In tien minuten tijd wist Ihatarren drie keer te scoren en liep Jong Ajax uit naar een 5-1 voorsprong. Het slotakkoord was voor Ünüvar, die een penalty benutte en de eindstand bepaalde op 6-1. Onze fotograaf Jacques legde het allemaal weer perfect vast.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Regeer, Hillen, Aertssen (73. Warmerdam), Salah-Eddine, Fitz-Jim (73. Hlynsson), Ünüvar (81. Martha), Kudus, Ihattaren (81. Delgado), Rasmussen, Daramy

Related posts