Live NEC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen NEC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken

NEC – Ajax staat voor de veertigste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 27 van te winnen, waaronder de laatste acht edities. Dit seizoen won Ajax de thuiswedstrijd met 5-0 door treffers van Tadic (2x), Haller, Mazraoui en een eigen doelpunt. NEC vinden we terug op een tiende plaats met 35 punten uit 29 wedstrijden. Ajax is koploper met 72 punten uit 29 wedstrijden.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Manschot zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Honig en Van de Ven. Vierde official is Van der Eijk en Oostrom is aangesteld als VAR. NEC – Ajax begint zaterdag om 16:30 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts