Ajax Vrouwen weten PSV wel te verslaan en pakken beker

De Ajax Vrouwen hebben de KNVB beker gewonnen door de vrouwen van PSV met 1-2 te verslaan. In Nijmegen kwamen de Ajax Vrouwen in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Noordam. PSV kon er eigenlijk weinig tegenover stellen in de eerste helft, vooral in het laatste kwartier waren de Ajax Vrouwen dominant. Toch kwam PSV in de tweede helft langszij. Een kwartier voor tijd wist Thestrup de gelijkmaker te scoren. Het feestje aan Eindhovense zijde duurde echter niet lang want twee minuten later scoorde Leuchter de 1-2 en dat bleek uiteindelijk voldoende voor de winst. Dat betekent dat de Ajax Vrouwen voor de vijfde keer in de clubhistorie de KNVB Beker winnen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Van der Most, Van der Gragt, Doorn, Van de Velde, Noordam, Bakker (/89 Hoekstra), Spitse, Grant, Leuchter, Pelova

Related posts