Ajax maakt compensatieregeling seizoenkaarthouders bekend

Ajax heeft zijn seizoenkaarthouders wederom verschillende compensatiekeuzes aangeboden voor het noodgedwongen missen van enkele competitieduels. Net als vorig seizoen moest Ajax ook dit seizoen enkele wedstrijden spelen met beperkt publiek of helemaal geen publiek. Zodoende kon niet elke seizoenkaarthouders alle wedstrijden bezoeken.

De seizoenkaarthouders krijgen drie opties om uit te kiezen: Volledige terugbetaling, gedeeltelijke terugbetaling en de rest doneren aan de club of volledige donatie aan de club.  Bij volledige donatie ontvangt een seizoenkaarthouder ‘een uniek retro Ajax-shirt’.

Tot en met dinsdag 26 april kunnen supporters compensatie aanvragen in ‘Mijn Ajax‘ of aangeven in welke mate ze juist willen afzien van compensatie. Een keuze zal géén invloed hebben om de rechten van een seizoenkaarthouder in het nieuwe seizoen. Zodra de mogelijkheid er is, kan een seizoenkaarthouder zijn seizoenkaart gewoon verlengen, ongeacht de keuze die wordt gemaakt.

Related posts