Live Ajax – Sparta Rotterdam: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Sparta staat voor de 62ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 44 te winnen. Vorig seizoen eindigde het duel in een 4-2 overwinning voor Ajax. Haller (2x), Schuurs en Kudus wisten toen de doelpunten te maken. Dit seizoen won Ajax de uitwedstrijd met 0-1. Dusan Tadic trof doel op het Kasteel. Sparta vinden we momenteel terug op een zestiende plaats met 22 punten uit 26 wedstrijden. Ajax is koploper met 69 punten uit 28 wedstrijden.

Van Boekel aangesteld als arbiter
Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter bij dit duel. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Rens Bluemink en Stefan de Groot. Richard Martens is aangesteld als vierde official en vanuit Zeist zal Edwin van de Graaf fungeren als VAR. Ajax – Sparta begint zaterdagavond om 20:00 uur.

Antony afwezig, Martinez onzeker
Erik ten Hag kan zaterdagavond niet beschikken over een volledig fitte selectie. Deze week werd duidelijk dat de blessure van Antony ernstiger is dan verwacht en de mogelijkheid bestaat dat Antony dit seizoen niet meer in actie komt. Over de inzetbaarheid van Lisandro Martinez is ook nog weinig bekend. Mocht de Argentijn niet fit genoeg zijn dan zal zijn plek worden ingenomen door Perr Schuurs.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Daley Blind, Edson Alvarez, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts