Jong Ajax verslaat TOP Oss, Ihatarren laat zich gelden

Jong Ajax heeft maandagavond weer eens een overwinning geboekt want na drie gelijke spelen werd TOP Oss met 4-1 verslagen op sportpark de Toekomst. Nadat Brian Brobbey na een kwartier een toegekende strafschop wist te benutten liep Jong Ajax voor rust uit naar een 3-0 voorsprong. Kenneth Taylor stoomde mee op en uit een combinatie met Ihatarren en Daramy scoorde Taylor de 2-0. Niet veel later was het opnieuw raak en op aangeven van Ihatarren kopte Taylor de 3-0 tegen de touwen. In de tweede helft veerde het publiek op toen Ihattaren zijn tegenstander uitkapte en met een prachtige bal de 4-0 binnenschoot. De eretreffer van TOP Oss kwam er toch nog in de laatste seconde, maar die was voor de statistieken. Aanstaande vrijdag mag de ploeg van John Heitinga opnieuw, dan speelt het in een rechtstreeks duel om de 5e plaats in Kerkrade tegen Roda JC.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Llansana, Musampa, Salah-Eddine (77. Baas), Fitz-Jim (60. Delgado), Taylor, Ihattaren (61. Hlynsson), Hansen (72. Martha), Brobbey (61. Rasmussen), Daramy

Related posts