Onana met schrik vrij na flink auto ongeluk in Kameroen

André Onana is deze dinsdagochtend in Kameroen betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. De keeper van Ajax kwam met de schrik vrij en maakt het goed. Zijn meespelen bij Kameroen is niet in gevaar. Onana was op weg van Yaoundé naar Douala, waar de Ontembare Leeuwen hun trainingskamp hebben opgeslagen voor het WK-play-offduel met Algerije.

Onana’s zaakwaarnemer, Albert Botines, bevestigt dat de keeper van Ajax betrokken is bij het ongeluk, waarbij de schade aan de auto’s groot is. ,,Ik heb André zojuist telefonisch gesproken. Hij was niet de bestuurder van de auto en maakt het goed. Hij is oké.” De 27-voudig international kwam er dus zonder kleerscheuren vanaf en kon met een geleende wagen zijn weg vervolgen. Hij is buiten gevaar maar zal verdere tests ondergaan in een ziekenhuis in Douala.

Related posts