Ajax Vrouwen bereiken bekerfinale na 1-0 winst op Excelsior (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond de bekerfinale bereikt door een 1-0 overwinning op de vrouwen van Excelsior. Op sportcomplex de Toekomst zorgde Chasity Grant na ongeveer vijftig minuten spelen voor de enige treffer. De Ajax Vrouwen waren de gehele eerste helft de bovenliggende partij maar gescoord werd er niet op sportpark de Toekomst. Met Tiny Hoekstra voor Jonna van de Velde net na rust voerde Schenkel zijn eerste wissel door. Niet veel later was het raak. Na een hoge voorzet vanaf de linkerkant van de ingevallen Hoekstra bleef de bal liggen in het strafschopgebied. Grant was het meest attent en tikte de bevrijdende openingstreffer binnen en dat bleek later ook de winnende treffer. De Ajax Vrouwen nemen het in de finale op tegen PSV of ADO Den Haag, zij strijden vandaag om de andere plek in de eindstrijd. Onze fotograaf Jacques legde alles weer mooi vast.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Van der Most, De Sanders, Doorn, Van de Velde (47. Hoekstra); Spitse, Noordam (62. Sabajo), Pelova; Grant, Leuchter (69. Tromp), Bakker

Related posts