Jong Ajax niet langs FC Eindhoven: 2-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven met 2-2 gelijkgespeeld. De ploeg van John Heitinga toonde overigens wel veerkracht want het kwam twee keer terug van een achterstand. Na twaalf minuten wist FC Eindhoven de score te openen maar na ruim een half uur maakte Danilo gelijk uit een strafschop. Jong Ajax kon met een goed gevoel naar de kleedkamers, maar kwam ongeconcentreerd weer naar buiten. Er was amper afgefloten, of de bal lag al achter Setford. Jort van der Sande kon makkelijk de 1-2 binnenkoppen. Met het inbrengen van Naci Ünüvar en Christian Rasmussen kwam er wat meer creativiteit in de ploeg en uiteindelijk viel de 2-2. Hansen omspeelde enkele Eindhoven-verdedigers en schoot de bal op schitterende wijze in de bovenhoek. Over twee weken speelt Jong Ajax een uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Regeer (78. Delgado), Musampa, Llansana, Baas, Fitz-Jim (67. Rasmussen), Taylor, Hlynsson (61. Ünüvar), Hansen, Danilo, Daramy

Related posts