‘Ten Hag wil ’heel graag‘ het gesprek aan met Manchester United’

Erik ten Hag ziet een eventueel gesprek met de clubleiding van Manchester United ‘zeker wel zitten’ en hij wil dat ook ‘heel graag doen’, zo weet Sky Sports via Twitter te melden. Ten Hag is naar verluidt door tussenpersonen benaderd voor het managerschap bij the Red Devils, al is er nog geen officieel contract geweest met de Engelse grootmacht. De Ajax-trainer ligt bij Ajax nog vast tot 2023 en herhaalde vorige week nog maar eens dat hij voorlopig alleen maar bezig is met Ajax.

Mauricio Pochettino was in november nog de topkandidaat bij Manchester United. De positie van de coach van Paris Saint-Germain lijkt te wankelen na het echec tegen Real Madrid in de Champions League, zo is duidelijk geworden in de Franse media. In Manchester is Ralf Rangnick tot het einde van het seizoen de interim-manager, maar het is al duidelijk dat hij na de zomerstop niet meer voor de groep staat.

Related posts