Jong Ajax pakt punt in Dordrecht: 3-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. De ploeg van John Heitinga kwam via Vos snel op voorsprong en er leek niets aan de hand voor de Ajacieden, maar net als tegen ADO Den Haag bracht één counter de defensie aan het wankelen. Suray kon na een lange rush de bal in de verre hoek plaatsen en liet daarmee Calvin Raatsie kansloos. Jong Ajax lag even in de touwen en moest dat direct bekopen met een volgende tegentreffer: Miceli scoorde vanaf de rand van het strafschopgebied en keerde de wedstrijd zo helemaal om. Nadat Dorderecht in de tweede helft op 3-1 kwam leek de wedstrijd gespeeld maar Jong Ajax toonde opnieuw veerkracht. Rasmussen wist de 3-2 te scoren en in de slotfase viel de 3-3. Hlynsson  wist een toegekende strafschop te benutten.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Gooijer (73. Van der Sloot), Warmerdam (89. Delgado), Musampa, Baas, Fitz-Jim, Vos (73. Banel), Hlynsson, Martha (89. Enem), Rasmussen, Hansen

Related posts