Live Ajax – RKC Waalwijk: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag een thuiswedstrijd en zal het gaan opnemen tegen RKC Waalwijk. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – RKC Waalwijk staat voor de 25ste keer op het programma. 21 keer hield Ajax de punten in Amsterdam, drie keer werd er gelijkgespeeld en wist de ploeg uit Waalwijk één keer de drie punten mee naar huis te nemen. RKC Waalwijk vinden we momenteel terug op een veertiende plaats met 23 punten uit 24 wedstrijden. Ajax is koploper en heeft 57 punten vergaard uit 24 wedstrijden. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 3-0 overwinning door doelpunten van Tadic, Labyad en Martinez.

Higler aangesteld als arbiter
Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiter Mario Diks en Yorick Weterings. Alex Bos is de vierde official en Rob Dieperink de VAR. Ajax – RKC Waalwijk begint zondag om 16:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts