Live Go Ahead Eagles – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax reist zondag af naar Deventer voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Go Ahead Eagles – Ajax staat voor de 31ste keer op het programma. In Deventer won Ajax 21 duels terwijl de thuisploeg drie keer aan het langste eind wist te trekken. De laatste thuisoverwinning was in 1978, toen werd het 1-0. Dit seizoen wist Go Ahead Eagles met 0-0 gelijk te spelen in de Johan Cruijff Arena. Go Ahead Eagles vinden we terug op een dertiende plaats met 23 punten uit 23 wedstrijden. Ajax is koploper en heeft 57 punten uit 23 duels.

Kamphuis aangesteld als arbiter
Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Kamphuis zal in Deventer worden bijgestaan door de assistent-arbiters Cristian Dobre en Richard Polman. Vierde official is Laurens Gerrets terwijl Bas Nijhuis vanuit Zeist zal fungeren als VAR. Go Ahead Eagles – Ajax begint zondag om 16:45 uur.

Ten Hag moet Pasveer en Gorter missen, Onana op doel
Andre Onana zal zondagmiddag het doel verdedigen in Deventer want Remko Pasveer én Jay Gorter kampen allebei met een blessure. Pasveer kreeg in de warming-up voor het duel met Benfica een bal op zijn vinger. De doelman speelde desondanks de hele wedstrijd maar na de wedstrijd en ’s avonds laat in het hotel nam de pijn toe. Het is niet duidelijk wie de stand-in van Onana zal worden. Charlie Setford zat al eens op de bank bij het eerste elftal, maar trainer Erik ten Hag heeft ook Calvin Raatsie nog tot zijn beschikking. Naast Pasveer en Gorter herstelt ook Maarten Stekelenburg van een blessure.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraou, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Edson Álvarez, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts