Opstellingen Benfica – Ajax, Gravenberch keert terug in de basis

Ajax begint om 21:00 uur aan de achtste finale van de Champions League en in Lissabon is Benfica de tegenstander. Trainer Erik ten Hag heeft Ryan Gravenberch een basisplaats gegeven waardoor Davy Klaassen weer vanaf de bank zal starten. Op 23 januari verscheen Gravenberch voor het laatst aan de aftrap van een duel van Ajax. Na een korte afwezigheid wegens een coronabesmetting leek de negentienjarige middenvelder zijn plek kwijt te zijn. Ten Hag kiest echter voor zijn vertrouwelijke Champions League-opstelling, waardoor Gravenberch terugkeert in de basis.

Opstelling Benfica: Vlachodimos, Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo, Silva, Taarabt, Weigl, Everton, Ramos, Nunez

Opstelling van Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Edson Álvarez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

 

Related posts