Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uitshirt?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 9 februari j.l. Dit keer was de vraag: Wie was de Ajax-spsler die in het seizoen 2014-2015 twee keer scoorde in de competitiewedstrijd tegen FC Twente?  Natuurlijk zochten we Ricardo Kishna! Uit de vele goede inzendingen hebben wij André Brands uit Geldrop geselecteerd als winnaar! Gefeliciteerd André! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Koop nu de nieuwe uitcollectie 2021-2022 nu met maar liefst 30% korting via de kortingscode ajax30
 Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: de nieuwe prijsvraag volgt al weer snel en ook dan zijn er weer mooie prijzen te winnen! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

 

Related posts