Live Ajax – FC Twente: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax krijgt zondagmiddag bezoek van FC Twente. De club uit Enschede doet het dit seizoen opvallend goed en staat op een vierde plaats. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – FC Twente staat voor de 53ste keer op het programma. De meest memorabele editie van deze wedstrijd is natuurlijk 2011 waarin Ajax landskampioen werd en de derde ster veroverde door een 3-1 overwinning op de Tukkers. Vorig seizoen wist FC Twente te verrassen door in de Johan Cruijff Arena met 1-2 te winnen. Ajax is koploper met 51 punten uit 21 wedstrijden. FC Twente staat vierde en heeft 41 punten uit 21 wedstrijden.

Lindhout aangesteld als arbiter
Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Zeinstra en De Nas. Vierde official is Van der Eijk en Van Boekel zal fungeren als VAR. Ajax – FC Twente begint zondag om 16:45 uur.

Klaassen in de basis, Gravenberch begint op de bank
Trainer Erik ten Hag zal Davy Klaassen opnieuw een basisplaats geven, althans zo verwacht het Algemeen Dagblad. Steven Berghuis speelt zondagmiddag als linkermiddenvelder net zoals tegen Vitesse want klaarblijkelijk is dat Ten Hag goed bevallen. Ryan Gravenberch is inmiddels ook weer aangesloten bij de selectie na een coronabesmetting, maar Ten Hag doet rustig aan met de middenvelder en laat hem daarom op de bank beginnen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts