Ajax Vrouwen pakken koppositie na 3-0 winst op PEC Zwolle (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond de koppositie weten te bemachtigen door de vrouwen van PEC Zwolle met 3-0 te verslaan. Romée Leuchter, Jonna van de Velde en Tiny Hoekstra wisten de doelpunten te scoren voor het elftal van trainer Schenkel. De vrouwen van PEC Zwolle hadden weinig te vertellen maar toch was de ruststand maar 1-0. In de tweede helft werd de krachtsverhouding wel uitgedrukt in doelpunten en werd het uiteindelijk 3-0. De komende weken zal uitwijzen wanneer de wedstrijd met PSV wordt ingehaald. Het duel met de huidige nummer drie van de ranglijst werd zondag 6 februari afgelast vanwege hevige regenval. Het veld in Eindhoven bleek onbespeelbaar. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk; Van der Most, Van der Gragt (67. Kardinaal), Doorn, Van de Velde (79. Altelaar); Noordam, Spitse, Bakker (79. T. Hoekstra); Grant, Leuchter, Pelova

Related posts