Live Ajax – Heracles Almelo: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag een thuiswedstrijd en daarin is Heracles Almelo de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Heracles Almelo staat voor de 21ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er zestien winnend af te sluiten. Slechts één keer wist de ploeg uit Almelo de drie punten te pakken maar dat was in 1964. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 5-0 overwinning voor Ajax door doelpunten van Traore, Neres, Tadic en Labyad (2x). Eerder dit seizoen verslikte Ajax zich in Heracles want in Almelo werd het 0-0.

Manschot aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Manschot krijgt daarbij ondersteuning van de assistent-scheidsrechters Carl Schaap en Dennis Brondijk, terwijl Clay Ruperti de vierde official is. Jochem Kamphuis is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Erik Kleinjan.

Ten Hag moet noodgedwongen wijzigingen doorvoeren
Erik ten Hag moet enigszins puzzelen met zijn opstelling want er zijn een aantal spelers niet fit genoeg om te spelen. Lisandro Martinez en Edson Alvarez kampen met een lichte blessure terwijl Ryan Gravenberch ziek is. Vermoedelijk mogen daarom Klaassen, Schuurs en Tagliafico aan de aftrap verschijnen. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint zondag om 16:45 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Daley Blind, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts