Vind Ajax in Columbiaanse linksback Fabra toch mogelijke optie voor Tagliafico?

Ajax zit behoorlijk in de maag met de situatie rond Nicolás Tagliafico. De club wil de Argentijn onder geen beding kwijt in de winterstop maar de Argentijn wil dolgraag naar Barcelona. Die club heeft zich inmiddels officieel gemeld bij Ajax, heeft Ajax zelfs via Balde een alternatief aangeboden voor Tagliafico als ruilmiddel maar Ajax lijkt voet bij stuk te houden. Of toch niet helemaal? Misschien is de club toch zelf al bezig met een laternatief. Vanuit Argentinië komen berichten dat Ajax in Frank Fabra (30) een mogelijke tijdelijke opvolger ziet voor Tagliafico. Fabra is een Colombiaanse linksback die in Argentinië voor Boca Juniors uitkomt. Volgens de Argentijnse tak van ESPN zou Ajax Fabra willen huren, zodat de club op zijn beurt Tagliafico kan verhuren aan FC Barcelona.

Boca Juniors zou Fabra echter alleen willen verhuren als daar een toekomstige transfersom aan vastgeplakt kan worden ofwel verkoop. Of Ajax daartoe bereidt is valt te betwijfelen. Fabri is tenslotte al 30 en past dus niet in het profiel dat Ajax zoekt als het op het aantrekken van vaste waarden aankomt.

Related posts