Video: Kale en Kokkie en het vervelende gedrag van PSV-trainer Schmidt

Kale en Kokkie hebben vandaag afgesproken in het Olympisch Stadion. In de hoop dat ze Mo Ihattaren tegenkomen. Die zou volgens verschillende media in de belangstelling staan van Ajax. En ook bijna akkoord zijn met de club uit Amsterdam. Maar helaas was hij niet aanwezig, waarschijnlijk was hij met Ten Hag en Overmars koffie drinken.

Ajax heeft gister de topper 1-2 gewonnen van voormalig koploper PSV. Door de winst staat Ajax bovenaan in de Eredivisie. De goals waren van Brobbey en Mazraoui. Kale en Kokkie waren beiden tevreden over Brobbey en Mazraoui. Door de fout van Timber kwam PSV op gelijke hoogte, maar Kale vond alsnog dat Timber een goede wedstrijd speelden. Maar ondanks de winst was er een groot irritatiepunt waar de mannen zich behoorlijk aan stoorde. De PSV-trainer Rogier Schmidt. Vooral Kokkie is klaar met het gedrag van de PSV-Trainer. Ook bespreken de mannen de laatste transfergeruchten rondom Ajax. Bergwijn, Tagliafico, Danilo en Schuurs.

Related posts