‘Signalen dat Bergwijn toch mag vertrekken bij Tottenham; Ajax bekijkt ook Braziliaan Giovanni’

De kans op een transfer van Steven bergwijn naar Ajax is nog niet helemaal verdwenen. Dat zegt Mike Verweij, clubwatcher namens De Telegraaf, in de voetbalpodcast van de ochtendkrant. Ajax gaat nog een ultieme poging wagen om Bergwijn los te weken bij Tottenham Hotspur, aldus Verweij. “Ze gaan nog een ultieme poging wagen voor Bergwijn, denk ik. Ze hebben toch wel signalen bij Spurs opgevangen dat hij nog op de nominatie staat om te vertrekken. Het bod moet dan wel ruim over de twintig miljoen heen.”

Directeur voetbalzaken Marc Overmars zal dan wel akkoord moeten krijgen van financieel directrice Susan Lenderink. ‘Ik denk dat Overmars zich heel langzaam aan de houdgreep van Susan Lenderink aan het ontworstelen is’, aldus Verweij.

Verweij meldt verder dat Ajax met drie scouts op een toernooi in Brazilië is om een groot talent te bekijken. “Dat schijnt om Giovanni van Palmeiras te gaan, maar die hadden ze een jaar geleden moeten halen. Toen was hij nog betaalbaar, maar nu zit de rest van de wereld daar ook achteraan. Dat is één van de grootste talenten van Brazilië.”

Related posts