Live PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax reist zondag af naar Eindhoven om het in de topper op te nemen tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
PSV – Ajax staat voor de 65ste keer op het programma. Ajax wist 16 keer te winnen in Eindhoven en er werd in het verleden 17 keer gelijkgespeeld. Dit seizoen wist Ajax de thuiswedstrijd met 5-0 te winnen maar desondanks staat de ploeg op de ranglijst één punt achter de formatie van Roger Schmidt en zullen er morgen dus geen punten mogen worden gemorst.

Makkelie aangesteld als arbiter
Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Makkelie krijgt in het Philips Stadion ondersteuning langs de zijlijn van Hessel Steegstra en Jan de Vries. Jeroen Manschot is de vierde official, terwijl Rob Dieperink (VAR) en Erwin Zeinstra (assistent-VAR) de wedstrijdbeelden vanuit Zeist zullen bekijken. PSV – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Ten Hag voert geen wijzigingen door, Brobbey weer in de spits
Na het doordeweekse bekerpotje tegen Excelsior Maassluis, waarbij Erik ten Hag diverse spelers een kans gaf, zal hij zondag weer terugvallen op de vertrouwde formatie. Brian Brobbey start in de basis aangezien Sebastien Haller nog actief is op de Afrika Cup. Bij een overwinning mag Ajax zich weer de koploper van Nederland noemen, terwijl PSV bij een zege een gaatje slaat van vier punten.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Teze, Boscagli, Obispo, Mauro Júnior, Van Ginkel, Gutiérrez, Götze, Doan, Zahavi, Gakpo.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Edson Álvarez, Ryan Gravenberch, Steven Berghuis, Antony, Brian Brobbey, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts