Ajax verlengt contract De Waal en stalt hem tot eind van dit seizoen bij PEC Zwolle

Ajax heeft met Max de Waal overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. Het contract van de 19-jarige spits is met één jaar verlengd tot medio 2024, zo meldt de club via Ajax.nl. Zijn vorige verbintenis liep tot en met 30 juni 2023. Daarnaast is Ajax met PEC Zwolle overeengekomen dat De Waal de rest van het seizoen op huurbasis voor de eredivisieclub uitkomt.

De Waal speelt sinds 2013 in de jeugdopleiding van Ajax. In september 2019 maakte de spits zijn debuut voor Jong Ajax. In een competitieduel met Jong PSV (2-0) was hij destijds direct trefzeker. Inmiddels speelde hij 41 duels voor Jong Ajax. Daarin was hij elfmaal trefzeker. In de Keuken Kampioen Divisie wist De Waal dit seizoen al negen maal te scoren.

Related posts