Jong Ajax sluit eerste seizoenshelft af met gelijkspel tegen Helmond Sport: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport niet winnend weten af te sluiten. Op sportpark de Toekomst werd het tegen Helmond Sport 1-1. De ploeg van John Heitinga speelde een goede eerste helft en had daarin kunnen scoren en vooral Naci Ünüvar, vanaf linksbuiten, kwam er nog wel eens door maar ging vaak voor eigen succes. In de tweede helft kwam Jong Ajax onverwacht op achterstand maar bleef het goed voetballen. Uit een corner van Ünüvar kopte Llansana de 1-1 tegen de touwen en daar bleef het ook bij. Voor Jong Ajax eindigt 2021 dan niet met een overwinning, maar de ploeg mag toch tevreden terugkijken op de afgelopen maanden. Na de slechte openingsfase van het seizoen is de ploeg nauwelijks meer te verslaan. John Heitinga kreeg maandagavond nog een prijs want hij werd verkozen tot beste trainer van de tweede periode.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Llansana, Musampa, Salah-Eddine (71. Van der Sloot), Warmerdam (83. Douglas), Fitz-Jim (71. Martha), Hlynsson, Van Axel Dongen (60. Rasmussen), De Waal (71. Baas), Ünüvar

 

Related posts