Ajax Vrouwen verslaan Feyenoord: 2-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondag goede zaken gedaan door de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van Feyenoord met 2-0 te winnen. Voor de Ajax Vrouwen was het de tweede Klassieker van dit seizoen. Na de nederlaag in Rotterdam van begin oktober was de ploeg van Danny Schenkel nu op revanche belust. In de eerste helft hadden beide ploegen kleine kansen maar gescoord werd er niet. Dat gebeurede in de tweede helft wel en het was Romee Leuchter die uit een strafschop de 1-0 maakte en drie minuten later scoorde zij op fraaie wijze de 2-0. Met de overwinning gaan de Ajax Vrouwen als koploper de winterstop in.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Van der Most, Van der Gragt (60. De Sanders), Doorn, Van der Linden (67. Altelaar), Spitse, Noordam, Pelova (46. Hoekstra), Grant (90. Zeeman), Bakker, Leuchter

Related posts