Jong Ajax grijpt naast periodetitel na gelijkspel tegen TOP Oss

Jong Ajax is het vrijdagavond niet gelukt om de tweede periodetitel in de wacht te slepen. Het elftal van John Heitinga kwam tijdens de uitwedstrijd tegen TOP Oss nog wel op voorsprong door een doelpunt van Musampa, maar in de slotfase wist de thuisploeg alsnog de gelijkmaker te scoren. Bij Jong Ajax hadden Daramy en Danilo een basisplaats en wist doelman Gorter zich opnieuw te onderscheiden, maar al met al was het gelijkspel toch een kater en was het uiteindelijk Excelsior dat de tweede periodetitel wist te veroveren.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Regeer (76. Hillen), Llansana, Musampa, Salah-Eddine, Fitz-Jim (90+1. Douglas), Jensen, Ünüvar, Hansen (61. Rasmussen), Danilo (77. De Waal), Daramy (76. Warmerdam)

Related posts