Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uitshirt! Koop nu met 20 procent korting

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 1 november j.l. Dit keer was de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto uit de laatste editie van Ajax-psv? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer ook een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg alweer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! De kenners hadden het natuurlijk meteen gezien: Het is Noussair Mazraoui!

Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende winnaar geselecteerd: Simone de Koning uit Maassluis. Gefeliciteerd Simone! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Koop nu de nieuwe uitcollectie 2021-2022 met maar liefst 20% korting via de kortingscode ajax20
 Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit seizoen plaatsen we zeer regelmatig een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts