Jong Ajax in slotfase langs De Graafschap: 1-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond de volle drie punten weten te pakken in de uitwedstrijd tegen De Graafschap en blijft daarmee in de race voor de tweede periodetitel. In de eerste helft opende Ünüvar na 24 minuten de score en niet veel later kreeg de ploeg van John Heitinga de ideale kans op de 0-2, maar De Waal schoot van dichtbij eerst tegen de keeper op, waarna Regeer hoog over schoot. De thuisploeg kwam vlak voor rust op gelijke hoogte door Konings. In de tweede helft werd het een echte vechtwedstrijd die leek af te stevenen op 1-1. Echter had De Graafschap in de slotfase even geen grip op Martha want nadat hij eerst Rasmussen met een splijtende pass in staat stelde om de 1-2 te scoren maakte hij zelf twee minuten later de 1-3 met een bekeken boogbal. Door deze knappe overwinning blijft Jong Ajax koploper in de strijd om de tweede periode en kruipt het steeds meer naar de top van de Keuken Kampioen Divisie. 

Opstelling Jong Ajax: Setford, Van Gelderen (84. Douglas), Llansana, Musampa, Salah-Eddine, Fitz-Jim (46. Rasmussen), Taylor, Regeer, Hlynsson, De Waal (74. Martha), Ünüvar (84. Van der Sloot)

Related posts