Live RKC Waalwijk – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma en helaas zal hierbij geen publiek aanwezig mogen zijn. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
RKC Waalwijk – Ajax staat voor de 25ste keer op het programma. De ploeg uit Waalwijk wist één keer de volle drie punten over te houden aan deze wedstrijd en dat was in 1988 (3-1). Vorig seizoen eindigde het duel in een 0-1 overwinning voor Ajax door een vroege treffer van Haller. Devyne Rensch raakte vorig seizoen in deze wedstrijd geblesseerd en zal zondag niet in actie komen door een schorsing.

Lindhout aangewezen als arbiter
De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Rens Bluemink en Roy de Nas. Vanuit Zeist zal Luca Cantineau fungeren als VAR. RKC Waalwijk – Ajax begint zondag om 16:45 uur.

Berghuis opnieuw in de basis, Rensch geschorst
Steven Berghuis staart zondagmiddag opnieuw in de basis waardoor Davy Klaassen op de bank begint, althans dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad.  Berghuis moest de afgelopen interlands laten schieten wegens wat lichamelijke klachten maar lijkt daarvan volledig hersteld. Noussair Mazraoui start ook in de basis aangezien Devyne Rensch is geschorst.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martinez, Daley Blind, Edson Álvarez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts