Live Ajax – Go Ahead Eagles: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondagavond de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Go Ahead werd voor het laatst gespeeld op 31 oktober 2018 en die wedstrijd werd met 3-0 gewonnen. Doelpuntenmakers waren toen Neres, Labyad en Huntelaar. Ajax zal vanavond om 20:00 uur waarschijnlijk weer winnen van Go Ahead maar dan moeten de heren vanaf moment één er volop klappen want de bezoekers willen bewijzen dat ze Ajax klein kunnen krijgen. Go Ahead vinden we momenteel terug op een tiende plaats met zestien punten uit elf wedstrijden terwijl Ajax koploper is met zesentwintig punten.

Dieperink aangesteld als arbiter
Rob Dieperink is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Dieperink wordt zondag geassisteerd door Sander van Roekel en Roy de Nas. De vierde official is Luca Cantineau en de videoscheidsrechter van dienst is Marc Nagtegaal.

 

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts