Ajax Vrouwen winnen met 5-1 van PSV en pakken koppositie én periodetitel (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag flink uitgehaald door de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van PSV met 5-1 te winnen. Hiermee heeft de ploeg van trainer Schenkel de koppositie en de periodetitel in de wacht gesleept. In de eerste helft kwamen de Ajax Vrouwen op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Van den Bighelaar, Noordam en Grant. Nadat Leuchter er in de tweede helft 4-0 van maakte deden de bezoekers via Van den Berg iets terug. Echter scoorde Leuchter daarna opnieuw en wonnen de Ajax Vrouwen de wedstrijd met 5-1.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk; Van der Most (40. Doorn), Van der Gragt, De Sanders, Van der Linden; Pelova, Noordam (82. Altelaar), Spitse (70. Bakker); Grant (82. T. Hoekstra), Van den Bighelaar (70. Tromp), Leuchter

Related posts