Jong Ajax pakt volle drie punten in Venlo: 1-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen VVV Venlo met 1-3 gewonnen en daarmee geeft de ploeg de prestaties van de afgelopen weken een prima vervolg. Het elftal van John Heitinga domineerde vanaf de eerste minuut en het was Taylor die na vier minuten spelen de 0-1 op het scorebord schoot. In het verdere verloop van de eerste helft had Jong Ajax de score kunnen uitbreiden via Taylor, Ünüvar en Danilo maar het bleef bij 0-1. Na de thee leek de Ajacieden dat op te breken want het was Van Rooijen die voor de gelijkmaker zorgde. Echter liet Ünüvar tien minuten later weer zijn klasse zien en schoot hij de bal prachtig in de bovenhoek. Een benutte strafschop van Danilo zorgde even later voor de eindstand van 1-3.

Opstelling Jong Ajax: Gorter; Rensch, Llansana, Musampa, Salah-Eddine (78. Douglas); Regeer, Taylor, Jensen; Hansen (60. Rasmussen), Danilo (78. De Waal), Ünüvar (87. Van Gelderen)

Related posts