‘It takes some balls to win in Dortmund. Hope the post is ok’

Dusan Tadic tekende woensdagavond voor de gelijkmaker tijdens de wedstrijd tegen Borussia Dortmund, al had de Servisch international wel iets hulp nodig van zijn ‘derde’been. Na afloop liet Tadic dat ook weten op Instagram en kreeg hij met de tekst ‘It takes some balls to win in Dortmund. Hope the post is ok’ en met een foto van de doelpaal veel lachers op zijn hand. Wij wensen onze captain uiteraard veel sterkte de komende dagen 🙂

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Tadic, De Grote Baas van het spul 😁. Zou wel graag zien dat Ten Hag wat deed aan het MV, die Gravenberch gaat het nml niet brengen dit seizoen. Hij staat op de spelmakers positie maar levert slechts tikkies breed, balverlies en ‘indrukwekkende’ rushes die nergens toe leiden. Oogt mooi, effect nul. Hij lift al 2 jaar mee op de teamprestaties maar heeft amper inbreng, luie voetballer met een slappe mentaliteit. Terug naar de jeugd of verhuren, in het eerste is er geen tijd om zoveel basis dingen nog bij te leren zeker niet op zijn spil positie. Kijk naar Timber, een schoolvoorbeeld van jeugd inpassen, klaar voor het eerste en ontwikkelt zich door.

Comments are closed.