Jong Ajax mede door twee doelpunten Ünüvar langs Telstar: 3-0

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Telstar met 3-0 gewonnen. Op sportpark de Toekomst was de ploeg van Heitinga heer en meester en wist Danilo na een kwartier de score te openen. Telstar kon er weinig tegenover zetten en bij hun enige geslaagde aanval stond Roggeveen op de juiste plek. In de tweede helft was het Ünüvar die de wedstrijd besliste. Na een mooie boogbal van Regeer schoot Ünüvar de bal onberispelijk in de touwen. Zes minuten later was het opnieuw raak en scoorde hij de 3-0 op aangeven van Danilo. Door de overwinning stijgt Jong Ajax naar de vijfde plek op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Roggeveen, Regeer, Llansana, Musampa, Salah-Eddine (83. Douglas), Warmerdam, Fitz-Jim (77. Van Gelderen), Jensen, Hansen (46. Martha), Danilo (76. De Waal), Ünüvar (76. Giovanni)

 

Related posts