Blind analyseert nieuw puntenverlies Ajax: ‘Dat mag ons niet gebeuren en daar moeten we heel kritisch op zijn’

Ajax speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen Heracles in Almelo. Eerder dit seizoen verloor Ajax al van FC Utrecht (0-1) en speelde de ploeg met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Daley Blind vindt dat Ajax heel kritisch moet zijn na het derde puntenverlies van dit seizoen. ‘We hebben nu drie wedstrijden gehad, waarin we gewoon heel slordig punten hebben verloren. Dat mag ons gewoon niet gebeuren en daar moeten we heel kritisch op zijn. Je kunt wedstrijden slecht spelen, je kunt niet een heel seizoen alle wedstrijden goed spelen, maar ook slechte wedstrijden moet je winnen. Dan word je uiteindelijk kampioen en dat is waar we naartoe willen’. aldus Blind tegenover ESPN.

‘Waar we ook naartoe gaan: geen enkele uitwedstrijd is makkelijk. Elke wedstrijd zullen ze net even wat harder lopen tegen Ajax dan tegen de rest, dus daar moeten we ons voor wapenen.’ ‘Vandaag zal er dus nog hartig na gesproken worden, aldus Blind.

Related posts