Ook 1300 extra kaarten Dortmund-uit binnen no time uitverkocht

Ajax zal tijdens de Champions League-uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund gesteund worden door een volledig uitverkocht uitvak, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Het uitvak was in eerste instantie al uitverkocht, maar er kwamen gisteren 1300 extra kaarten bij. Die waren vanaf 12uur ook binnen no time uitverkocht. Daardoor weet Ajax zich in Dortmund gesteund door maar liefst 4600 supporters.

De wedstrijd tegen Borussia Dortmund staat voor woensdag 3 november op de agenda in het Westfalenstadion. Eerder versloeg de ploeg van Erik ten Hag de Duitse opponent al met 4-0 in de Johan Cruijff ArenA, waardoor Ajax na drie wedstrijden op drie overwinningen kwam te staan.

Overwintering in de Champions League ligt binnen handbereik voor Ajax tegen Borussia Dortmund, dat het zonder topspits Erling Haaland moet doen. Na Borussia Dortmund-uit volgen er nog twee duels met Besiktas (uit) en Sporting Portugal (thuis). Ajax won eerder al met respectievelijk 2-0 en 1-5 van eerdergenoemde clubs.

Related posts