Live Heracles Almelo – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Heracles – Ajax staat voor de 21ste keer op het programma en daarvan wist Ajax dertien edities te winnen. Ajax heeft het niet altijd makkelijk op het kunstgras van Almelo maar vorig seizoen eindigde dit duel in een 0-2 overwinning door doelpunten van Klaassen en Haller. Heracles vinden we momenteel terug op een dertiende plaats met tien punten uit negen wedstrijden. Ajax is koploper en heeft vijfentwintig punten uit tien wedstrijden.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Manschot zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bluemink en Brondijk. Vierde official is Martens en Perez zal fungeren als VAR. Heracles Almelo – Ajax begint zaterdag om 18:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts