Jong Ajax pakt drie punten op bezoek bij FC Eindhoven: 1-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond de volle drie punten weten te pakken in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Het elftal van John Heitinga wist de wedstrijd vlak voor rust eigenlijk al te beslissen want binnen drie minuten zorgden Jensen en Taylor voor een 0-2 ruststand. In de tweede helft gebeurde er weinig en leek de wedstrijd af te stevenen op 0-2. Echter wisten beide ploegen toch nog te scoren in de extra tijd. Jensen scoorde in de 91ste minuut zijn tweede van de avond en twee minuten later wist FC Eindhoven de eer te redden via Racz. Door de driepunter wipte Jong Ajax over FC Eindhoven heen op de ranglijst en vindt het zichzelf inmiddels terug in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Regeer, Llansana, Musampa, Baas (62. Salah-Eddine), Fitz-Jim (79. Van Gelderen), Taylor, Jensen, Martha (62. Rasmussen), De Waal (79. Hansen), Ünüvar

Related posts