Jong Ajax in slotfase naast Jong AZ: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong AZ niet winnend weten af te sluiten al scheelde dat niet veel. De ploeg van John Heitinga kwam vlak voor rust met 1-0 achter door een doelpunt van Poku al had Danilo kort daarvoor de kans op de 0-1, maar zijn harde schot werd gekeerd door de keeper. In de tweede helft kreeg Jong Ajax geen grip op de thuisploeg maar na een zware overtreding van Jong AZ-spits Yusuf Barasi en de daarop volgende rode kaart, veranderde het spelbeeld. Jong Ajax nam gelijk het initiatief en drukte Jong AZ ver terug op eigen helft. Dat resulteerde uiteindelijk in de 1-1 want een strakke voorzet van Baas werd door De Waal strak ingekopt. De Waal had in de absolute slotseconde nog dé 1-2 op zijn voet maar zijn inzet ging net naast.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Van Gelderen, Llansana, Musampa (82. Douglas), Baas, Regeer, Fitz-Jim, Ünüvar, Martha (62. Hansen), Danilo (62. De Waal), Salah-Eddine (46. Warmerdam)

 

Related posts