Ajax treedt met boetes en stadionverboden hard op tegen zwarthandel

Ajax treedt hard op tegen personen die hun aangekochte wedstrijdkaarten voor de duels tegen Borussia Dortmund en PSV van komende week tegen woekerprijzen aanbieden op de zwarte markt, zo meldt AjaxLife. Kaarten voor beide thuisduels worden tegen veel te hoge prijzen van soms wel 400 tot 500 euro per kaartje aangeboden op verkoopplatformen als Marktplaats, Viagogo en Ticketswap. Gelukkig wordt deze illegale zwarthandel hard aangepakt.

Van 25 ‘verkopers’ heeft Ajax inmiddels de gegevens achterhaald. Deze konden direct gelinkt worden aan zwarthandel, aldus AjaxLife. Van deze personen wordt de seizoenkaart geblokkeerd. Daarnaast kunnen zij rekenen op een boete van 450 euro en een stadionverbod van achttien maanden. “Ajax zal deze personen ook aanmelden bij de KNVB voor een landelijk stadionverbod,” laat een voorlichter van de club weten, die verwacht dat het aantal getraceerde verkopers in de komende dagen verder zal oplopen.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.