Daramy hoopt op debuut in Champions League: ‘Ajax heeft geweldige supporters’

Mohamed Daramy maakte in augustus de overstap van FC Kopenhagen naar Ajax en daar heeft de speler geen moment spijt van gehad, ondanks dat hij het voorlopig moet doen met invalbeurten. Tegen Heerenveen verving Daramy in de slotfase Dusan Tadic maar stiekem hoopt hij aanstaande dinsdag zijn debuut te maken in de Champions League wanneer Borussia Dortmund op bezoek komt. ‘Je Champions League-debuut is altijd een mooie herinnering en het zou fantastisch zijn als dat thuis gebeurt, met alle supporters erbij. Ik keek de Champions League altijd thuis, nu zat ik in het stadion en hoorde ik de hymne. Ajax heeft geweldige supporters die zich altijd laten horen, very nice’.

Related posts

3 Comments

 1. De Nees

  Morgen Ajax – FC Haaland, die malloot is gewoonweg niet te stoppen. Zou als Ajax zijnde maar een kleine aanpassing doen:

  Maz – Schuurs – Martinez – NicoFico
  Alvarez – Timber – Blind
  Anthony – Tadic – Daramy

  Timber- Blind kunnen prima aanvoer doen vanuit middenveld. Alvarez- Timber als controleurs. Dortmund speelt met veel ruimte in de rug, paar snelle aanvallers van ons is niet verkeerd. Gravenberch is nog nat achter de oren, het ziet er mooi uit maar voegt zelden iets beslissends toe in het spel. Haller zoekt het maar lekker uit.

  Uiteindelijk gewoon 1 doelpunt meer scoren dan Haaland.

 2. Slingertje.

  Ik denk zodra hij helemaal zijn draai heeft gevonden dat we heel erg veel plezier aan hem gaan beleven.

Comments are closed.