Jong Ajax verslaat Jong FC Utrecht met 3-1 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 3-1 gewonnen. Het was met name Naci Ünüvar die van zich liet spreken op sportpark de Toekomst. Max de Waal kreeg voorafgaand aan het duel uit handen van zijn opa de prijs voor het beste talent van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie overhandigd.

Nadat de ploeg van Heitinga al na twaalf minuten op een 0-1 achterstand kwam was het Ünüvar die na 25 minuten voor de 1-1 zorgde. Ünüvar was verreweg de gevaarlijkste man bij Jong Ajax en strooide meermaals met listige passjes. Aan de hand van de kleine spelmaker trok Jong Ajax in de tweede helft de wedstrijd dan ook naar zich toe. Dertien minuten voor tijd ontsnapte Ünüvar weer aan de defensie van Utrecht en schoot hij met een strak schot de 2-1 op het bord. Het was alweer zijn vijfde doelpunt dit seizoen voor de 18-jarige buitenspeler. Hij kreeg een publiekswissel van Heitinga en zag even daarvoor Douglas nog voor een mooi slotakkoord zorgen: 3-1. Onze fotograaf Jacques legde alles weer mooi vast op beeld.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Llansana, Musampa, Salah-Eddine, Regeer, Warmerdam, Ünüvar (90. Giovanni), Martha (64. Hlynsson), De Waal, Rasmussen (60. Douglas)

Related posts